Puhdas sisäilma, terve mieli

Korkealuokkainen Ilmastointi suodatin

Ilmastointi suodatin

Tehokas ilmanvaihto on nykyajan tiiviissä ja energiatehokkaissa rakennuksissa välttämättömyys. Siksi kaikissa uusissa kiinteistöissä on oltava koneellinen ilmanvaihto.

Ilmanvaihtolaitteen sydän on laadukas ilmastointisuodatin. Se puhdistaa sisälle tulevan ilman pölystä ja pienhiukkasista.

Ilmastointisuodattimia tarvitaan aina, kun ilmaa tuodaan ulkoa sisälle, tai sisäilmaa viedään lämmönvaihtimen kautta ulos.

Toimivat, säännöllisesti vaihdettavat ilmansuodattimet takaavat ilmanvaihtokoneiden luotettavan toiminnan ja tekevät sisäilmasta raikkaan puhdasta.

Ilma-Arenan Filtekno-tuotesarjan valikoimasta löytyy ilmastointisuodattimia kaikkiin tarkoituksiin. Meiltä saatte myös osaavaa huoltopalvelua ilmanvaihtokoneisiinne.

Ota yhteyttä ilmansuodatuksen ammattilaisiin!Kustannustehokas  ▪  Ammattitaitoinen  ▪  Luotettava  ▪  Palveleva  ▪  Nopea

Ilma-Arena

 

Ota yhteyttä

Ilma-Arena on 1991 perustettu ilmansuodattamiseen erikoistunut yhtiö. Päätoimialamme ovat kiinteistöihin ja teollisuuteen tulevien ilmansuodattimien valmistus ja myynti, mutta tarjontamme kattaa myös huoltopalvelut.

Markkina-alueitamme ovat Suomi, Pohjoismaat ja Baltia.

   

Ilma-Arena
Tehdas/Käyntiosoite
Teollisuustie 6,
16300 Orimattila
Puh: 010 470 4320
info@ilma-arena.fi

TietosuojaselosteJulkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello