Puhdas sisäilma, terve mieli

Laadukkaat Ilmansuodattimet

Ilmansuodattimet

Toimiva, laadukas ilmansuodatin luo puhtaan ja raikkaan hengitysilman. Se tarjoaa kaikille hyvän ja terveellisen ympäristön elää, asua ja työskennellä.

Kun tuloilma tuodaan sisälle hyvän ilmansuodattimen läpi, pölyn ja pienhiukkasten määrä vähenee merkittävästi. Laadukkaat ilmansuodattimet poistavat suodatusluokasta riippuen jopa 90% ilman hiukkasmaususta epäpuhtauksista.

Poistoilman suodatus on osa hyvin suunniteltua ilmanvaihtoa, ja varmistaa ilmanvaihtokoneiden toimintakyvyn kaikissa tilanteissa .

Liki kaikista kiinteistöistä löytyy ilmansuodatin. Ilmansuodattimet on kuitenkin vaihdettava säännöllisesti, jotta sisäilman laatu pysyy korkeana.

Huippulaadukkaasta Filtekno-ilmansuodattimien valikoimasta löytyy aina sopiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiin – energiatehokkuutta unohtamatta.Kustannustehokas  ▪  Ammattitaitoinen  ▪  Luotettava  ▪  Palveleva  ▪  Nopea

Ilma-Arena

 

Ota yhteyttä

Ilma-Arena on 1991 perustettu ilmansuodattamiseen erikoistunut yhtiö. Päätoimialamme ovat kiinteistöihin ja teollisuuteen tulevien ilmansuodattimien valmistus ja myynti, mutta tarjontamme kattaa myös huoltopalvelut.

Markkina-alueitamme ovat Suomi, Pohjoismaat ja Baltia.

   

Ilma-Arena
Tehdas/Käyntiosoite
Teollisuustie 6,
16300 Orimattila
Puh: 010 470 4320
info@ilma-arena.fi

TietosuojaselosteJulkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello